Haine Vintage

Cauta

Categorii Produse

Securizarea Platii

In cazul in care optati pentru plata cu cardul, tranzactia va fi procesata de catre PayPal. Nu este obligatoriu sa aveti cont PayPal ci doar un card care poate fi folosit si la plati pe internet. Nu avem taxe ascunse sau suplimentare de tranzactionare. Verficati daca suma afisata in cos corespunde cu cea introdusa automat la efectuarea platii. 

Platile noastre securizate se fac prin

legatura securizata de tip SSL pe 256 biti.

Puteti folosi: Visa/Mastercard/Paypal/American Express/JB Dinners

 

Cat de sigure sunt platile ONLINE

 

     Tranzactiile efectuate in sistemele numite generic "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode" sunt rezultatul a 7 ani de experienta in e-commerce.
Acestea sunt un pachet de servicii, recomandari, cele mai bune practici si cerinte pentru realizarea tranzactiilor cu carduri bancare folosind Internetul.
Elementul tehnic cheie al acestui program este folosirea unui protocol sigur de autentificare: 3DSecure.

Sistemul 3D Secure


     Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul RomCard. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele CumparaIeftin sau pe serverele Romcard, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.


AcasaAcasa

Cos  

(gol)

Produse noi

Nu sunt produse noi in acest moment

Reduceri

Nu exista reduceri in acest moment

Newsletter

Haine Vintage.ro on Facebook