Haine Vintage

Cauta

Categorii Produse

PUTETI OPTA PENTRU PLATA PRIN RAMBURS (doar pentru Romania) sau pentru plata cu cardul.

Doriti sa cumparati un produs sau serviciu de pe Internet si nu stiti cum? Este foarte simplu. Sunt doar cativa pasi de urmat:
Pasul 1: Apasati butonul ?Adauga in cos? (sau ?Cumpara?) din dreptul produsului/ serviciului pe care doriti sa il cumparati. La unele site-uri vedeti imediat continutul cosului de cumparaturi, la altele nu. Urmati instructiunile pentru fiecare caz in parte.

Sunteti acum in pagina cu cosul de cumparaturi. Mai puteti adauga alte produse sau renunta la unele la care v-ati razgandit.

V-ati hotarat ce sa cumpati. Comerciantul va va solicita completarea unui formular cu adresa de livrare si informatiile necesare pentru facturare. Unele site-uri cer sa va inregistrati pe site inainte de a continua procesul de cumparare. Acest cont trebuie facut o singura data insa.

Pasul 2: Alegeti modalitatea de plata in functie de optiunile oferite de site-ul de unde doriti sa cumparati:
plata prin Carte de credit/debit (Visa, MasterCard, Diners Club, American Express si JCB), transfer bancar sau plata prin ramburs (plata la livrare). Daca alegeti una din ultimele 2 variante, procesul de confirmare comanda, autentificare, plata se efectueaza offline. 
Daca alegeti plata online cu card, pe o pagina securizata introduceti datele cardului cu care doriti sa achitati contravaloarea comenzii:

  • numarul cardului;
  • data expirarii;
  • codul CVV2 sau C2V2 (in cazul in care cardul dumneavoastra are un astfel de cod);
  • parola 3D Secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure;


Pasul 3: Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei. In acest moment suma aferenta tranzactiei este blocata (nu o puteti folosi), fara a fi incadebitata de pe cardul dumneavoastra

Pasul 4: Comerciantul este notificat de aprobarea comenzii si pregateste livrarea. Dupa efectuarea livrarii si notificarea acesteia catre PayPal, se debiteaza efectiv suma blocata de pe cardul dumneavoastra.

Pentru a completa o comanda, completati cu atentie toate datele personale cerute in formularul de comanda. Un aspect foarte important este adresa de email unde veti primi toate detaliile referitoare la comanda dumneavoastra, precum si comunicarile ulterioare cu comerciantul la care ati plasat comanda. La incheierea comenzii aveti posibilitatea de a tipari factura proforma care va contine toate detaliile tranzactiei.


AcasaAcasa

Cos  

(gol)

Produse noi

Nu sunt produse noi in acest moment

Reduceri

Nu exista reduceri in acest moment

Newsletter

Haine Vintage.ro on Facebook